Contacta, Actua! Estàs a un clic de ser part d'aquesta iniciativa

SUMANT és una associació de mares i pares de persones LGTB+. Hem creat un espai segur de comunicació perquè pugues  contactar-nos i plantejar-nos les teues inquietuds i dubtes, així com suggerir-nos temes i activitats a desenvolupar.

Volem acompanyar a les famílies que ho sol·liciten en el seu procés i recorregut vital, fins a la total integració de la seua nova realitat familiar.

Al enviar un formulario se solicitan datos como tu email y nombre que se almacenan en una cookie para que no tengas que volver a completarlos en próximos envíos. Al enviar un formulario debes aceptar nuestra política de privacidad.

Responsable de los datos:  SUMANT. Asociación de Madres y Padres de LGTB+ y de una infancia diversa en expresión y/o identidad de género | Finalidad: Responder a solicitudes del formulario. | Legitimación: Tu consentimiento expreso. | Derechos: Tienes derecho al acceso, rectificación, supresión, limitación, portabilidad y olvido de sus datos.


    Súmate a SUMANT

    SUMANT és la suma de les persones que formen part de l'associació, i la nostra associació sempre està oberta a totes aquelles persones que vulguen formar part d'aquest projecte de canvi social des de l'àmbit familiar. Si vols unir-te, col·laborar o aportar en aquesta aventura sense límits, tens diverses formes per a fer-ho:

    Si vols ser donar suport a l'associació, amb una ajuda econòmica, i formar part de l'estructura de SUMANT, envia'ns un missatge i t'informarem sense cap mena de compromís de com podràs fer-lo.


      Si busques una organització apassionada, amb un projecte nou, amb moltes coses per fer, on fas falta, i on a més podràs aprendre en un clima de diversitat i respecte, SUMANT és l'associació on fer el teu voluntariat.