Activisme
QUE SUMA

Coneix l'últim de SUMANT

SUMANT és una organització sense ànim de lucre activa en la protecció dels menors LGTB+ i en la construcció d'espais on es respecte la seua diversitat i singularitat. En aquesta secció et donem informació de totes les nostres activitats i de les últimes notícies de l'activisme per una societat diversa.

Súmate a SUMANT

SUMANT és la suma de les persones que formen part de l'associació, i la nostra associació sempre està oberta a totes aquelles persones que vulguen formar part d'aquest projecte de canvi social des de l'àmbit familiar. Si vols unir-te, col·laborar o aportar en aquesta aventura sense límits, tens diverses formes per a fer-ho:

Si vols ser donar suport a l'associació, amb una ajuda econòmica, i formar part de l'estructura de SUMANT, envia'ns un missatge i t'informarem sense cap mena de compromís de com podràs fer-lo.


    Si busques una organització apassionada, amb un projecte nou, amb moltes coses per fer, on fas falta, i on a més podràs aprendre en un clima de diversitat i respecte, SUMANT és l'associació on fer el teu voluntariat.